Welkom!

Op deze website vind je foto's, schilderijen en tekeningen. 
Klik op “Galerie” voor een omschrijving van de categoriën.

Blog

Ik heb een weblog genaamd Creator's Joy; a journey into the heart of God.
Hierin omschrijf ik hoe geloven in de praktijk eruit ziet. Je vind er ook m'n boek "HIS STORY, a blueprint for peace". Je kan het gratis lezen!

journey-blog.org
 

Inspiratie

Het leven is een geschenk.

Ik beschouw het leven als een gift. Het is mijn liefde voor dit leven dat mij inspireert om creatief bezig te zijn.
Met mijn creaties leg ik graag de prachtige dingen die ik zie vast. Of dat nu een fascinerend spel van licht en schaduw is, een spelend kind, of de vormen en kleurencombinaties die ik met verf kan creëren.
Daarnaast zie ik ook minder fraaie dingen als depressie, onrecht en verval. Hier probeer ik vooral hoop te zien. Maar ik verlang ook een bijdrage te leveren aan de bewustwording van het bestaan ervan. 
Misschien geeft het ons een moment van stilte, van bezinning. Misschien verandert het ons, en misschien… geeft het ons de inspiratie om een verandering teweeg  te brengen waar we dat  kunnen. 


Mensenrechtenorganisatie IJM: International Justice Mission, zet zich heel doelgericht in om mensen in slavernij te bevrijden en een leven in vrijheid te geven. Zij werken hiervoor samen met  advocaten en locale overheden. Meer over deze stichting staat op de informatiepagina “Over IJM”. In de galerie vind je onder “(On)recht” een aantal introductievideo’s van het werk van deze organisatie (als je op de werken klikt). 
Om dit werk onder de aandacht te brengen heb ik een aantal tekeningen gemaakt die hun werk laten zien.                                                                                     

Als je ergens interesse in hebt kan je via deze website contact met me opnemen. Gebruik hiervoor het gesprekswolkje onder het werk of het mailformulier. 


Shalom (heelheid)!

Hanna Rietdijk

 

Facebook

Twitter